Visagie/Make-up/Airbrushing

Het aanbrengen van make-up bij de overledene komt steeds vaker voor. 
Deze zorghandeling vereist niet alleen routine en vakkennis, maar ook specifieke kleuren- en materialenkennis. De medewerkers van Dekker Rouwvervoer beheersen de verschillende technieken van het aanbrengen van make-up bij overledenen. Zij weten op welke wijze zij de verschillende kleuren toe moeten passen voor een zo natuurgetrouw resultaat. Ook zijn zij op de hoogte van de materialen en cosmeticasoorten die wel of niet bij overledenen gebruikt kunnen worden. 
 

Airbrush visagie 
Een manier om egaal make-up aan te brengen is door middel van airbrush visagie. Het is verfijnde techniek, waarbij de specialist van Dekker Rouwvervoer huidverf vernevelt op gelaat en handen van de overledene.   Airbrush make-up geeft een bijzonder natuurlijk effect, make-up werkt snel, wat vooral handig is daar waar tijd een grote rol speelt. Ook biedt het camouflagemogelijkheden voor overledenen waar geen huidcontact meer mogelijk is (bijv. bij drenkelingen).Met de airbrush techniek kan de verzorger de overledene tot en met de laatste dag van opbaring ‘bijwerken’. Heel belangrijk in die gevallen waar normaal gesproken geen huidcontact meer mogelijk is.  

Onze visagisten hebben zich gespecialiseerd in airbrush visagie bij overledenen.  
Belt u voor meer informatie met Dekker Rouwververvoer. 

Naast de gewone make-up kunt u bij Dekker Rouwvervoer ook terecht voor complexe restauratie technieken. Hierdoor is het in veel gevallen toch mogelijk om na een (ernstig) ongeval afscheid te nemen van een dierbare.

   

Delen: